Tečajevi & termini

 • Strojevi &
  roboti za mlađe

  WeDo 7+

   
  U ovom šarenom tečaju, vaši će mališani otkrivati mnoge teme koje ovaj tečaj obuhvaća. Isprobati će razne mehaničke elemente, osvjedočiti zakone fizike, koristiti motore i senzore, te cijelu kreaciju upogoniti programom koji će sami izraditi. Da, oni će to stvarno moći!

  Više...

  WeDo konstruktor 7+

  Jednostavno vam nije dosta WeDo-a! Po pitanju LEGO elemenata, motora, senzora i programiranja, sve je manje-više isto, ali modeli su postali impresivniji. Tko voli graditi, graditi i još malo graditi, obožavati će WeDo konstruktor tečaj. 

  Više...

  WeDo 2.0 7+

  WeDo je postao još bolji!
  Poznato je da nastavci filmova nisu uvijek tako zanimljivi kao prvi dio, no to nije slučaj s WeDo 2.0 robotikom. WeDo 2.0 nudi veliko osvježenje u edukacijskom programu i pristupu učenju, kao i u setovima koje koristimo.

  Više...
 • Mehanizmi &
  strojevi

  Mehanizmi i strojevi 8+

  Naziv "jednostavni strojevi" možda je malo nepravedan prema ovom tečaju :) Strojevi možda i jesu jednostavni ali zabava i istraživanje koje se događa oko njih biti će vrlo složena. Kroz izgradnju i razgovor otkriti ćemo mnoge stvari iz znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike.


  Više...

  Pneumatika 10+

  Svijet pneumatike otvara vrata u nov izvor stvaranja, pohranjivanja, prenošenja i korištenja energije – komprimirani zrak. U aktivnostima iz "Jednostavnih strojeva" iskoristili smo električni motor na "sto" različitih načina i tada su nam jednostavni strojevi postali prejednostavni.

  Više...

  Obnovljivi izvori energije 10+

  Prazne su Vam baterije? Nemate se gdje ukopčati u struju? Dok ima sunca, vjetra i tekuće vode vaši strojevi će raditi. No nije sve ni tako jednostavno...

  Više...

  Napredni strojevi 10+

  Ovaj tečaj vrlo je sličan jednostavnim strojevima. Razlika je da će polaznici sva svoje mehanička otkrića i fenomene u fizici zabilježiti na malo složeniji način.
  Modele koje gradimo i proučavamo gledati ćemo s pozicije mehaničkih prednosti te koristiti jednostavne formule iz matematike da opišemo te prednosti.

  Više...

 • Robotika

  EV3 Robo-učitelj 10+


  Započni put u svijet robota s Robo-učiteljem!
  Robo-učitelj naučiti će vas sve o EV3 inteligentnoj kocki, senzorima, motorima i programiranju EV3 robota. Tečaj pokriva sva područja programiranja vašeg robota i primjena servo motora i senzora, koje ćemo postupno otkrivati kroz primjere i zadatke...

  Više...

  Izazov u svemiru


  Lansirajte se u zabavu s izazovnim zadacima i učenjem uz pomoć EV3 robota i programa "Izazov u svemiru". Izazov u svemiru opširan je projektni zadatak u EV3 Mindstorms LEGO svijetu. Tijekom projekta polaznici će biti zainteresirani za vrlo aktualnu i zanimljivu temu - put i život na Marsu....

  Više...

  EV3 znanstveni pokusi 10+


  Na ovom tečaju EV3 inteligentnu kocku koristiti ćemo za znanstvene pokuse. Od elemenata ćemo izgraditi naš stroj za uzorkovanje i uz pomoć EV3 kocke i njenih senzora bilježiti ćemo događanja iz svijeta fizike.

  Više...

  EV3 dizajn i inženjerstvo 10+

  Ovo je definitivno najzahtjevniji tečaj u našem programu.
  Tečaj životopisno simulira život dizajnera i inženjera gdje je polaznicima predstavljen problem sa zahtjevima i rokovima (jedino su resursi uvijek isti). Ono što trebaju isporučiti sliči aktivnostima s kakvima su se prethodno upoznali na tečaju Robo učitelja.

  Više...

Nova školska godina 2021. / 2022.

Currently there are no upcoming events.

Zapratite nas...

Gdje se nalazimo

Prijava